Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Cat timp este necesar pentru implementarea Skyline ERP?

cat timp este necesar pentru implementarea skyline erp?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare cu o prognoza bine fundamentata, trebuie sa tinem cont de faptul ca implementarea Skyline ERP este un proces care difera de la o companie la alta, in functie de specificul acestora. Tocmai de aceea, inainte de a estima intervalul de timp necesar implementarii Skyline ERP, specialistii VBM Soft realizeaza o analiza preliminara a activitatii clientilor.


Durata de implementare nu este direct proportionala cu numarul de statii de lucru, respectiv numarul de licente, ci este influentata in principal de complexitatea proceselor economice derulate intr-o companie. Au fost situatii in care implementarea Skyline ERP in cadrul unei companii mari a durat doua-trei luni, dar si cazuri in care, la o firma de dimensiuni mai reduse, implementarea a durat cinci sau sase luni.


Cei care opteaza pentru achizitia unui sistem ERP trebuie sa fie constienti ca o implementare de succes nu se poate finaliza intr-o luna. De aceea, va sugeram ca, daca doriti sa utilizati sistemul integrat Skyline ERP incepand cu o anumita data, sa realizati demersurile de implementare a acestuia cu mai multe luni inainte.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.