Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Skyline ERP - alegi si platesti doar functiile de care ai nevoie!

skyline erp - alegi si platesti doar functiile de care ai nevoie!

Skyline ERP este un sistem informatic integrat complex, cu o structura modulara, astfel incat sa poata fi utilizat de orice companie, indiferent de talia acesteia sau de domeniul in care activeaza.

Pentru a facilita accesul firmelor romanesti la solutii moderne de gestiune si management a afacerilor, VBM Soft a elaborat un pachet de baza al sistemului informatic Skyline ERP. In functie de specificul si necesitatile afacerii dumneavoastra, puteti alege nu doar modulele de care aveti nevoie, ci si functionalitatile optionale care se pliaza pe activitatea companiei dumneavoastra.

In acest mod, Skyline va permite sa va bucurati de beneficiile unui sistem ERP, dar si sa reduceti costurile aferente achizitiei acestuia, pentru ca veti plati doar pentru functionalitatile pe care le considerati necesare afacerii pe care o conduceti.

VBM Soft tine cont de evolutia mediului de afaceri din Romania, iar pe masura ce compania dumneavoastra se dezvolta, puteti sa adaugati noi functionalitati oferite de Skyline ERP. Astfel va veti mentine competitivi pe piata, deoarece veti beneficia de avantajul unui sistemul informatic corelat permanent cu dinamica si necesitatile afacerii dumneavoastra.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.