Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Servicii Resurse Umane si Salarizare

Pe masura ce afacerea dumneavoastra se dezvolta, creste si numarul de angajati, dar si timpul, resursele si provocarile aferente gestionarii capitalului uman. VBM Soft poate sa va ia de pe umeri aceasta povara si astfel sa puteti sa va concentrati strict asupra activitatii firmei, lasand in grija specialistilor nostri tot ceea ce inseamna gestionarea angajatilor si a salarizarii.

VBM Soft poate deveni propriul dumneavoastra departament de resurse umane, oferindu-va servicii complete, de la intocmirea contractelor individuale de munca, a actelor aditionale sau a deciziilor de suspendare/incetare a CIM, pana la intocmirea dosarelor de pensionare. Astfel, orice document sau adeverinta necesara angajatilor dumneavoastra poate fi obtinuta cu usurinta, fara a mai irosi timp pentru completarea acestora.

De asemenea, nu veti mai avea grija inregistrarii documentelor in Registrul General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL) si a transmiterii informatiilor catre Inspectoratul Teritorial de Munca, la termenul prevazut de lege. Toate aceste operatiuni vor fi realizate de specialistii nostri, iar dumneavoastra veti putea sa va dedicati in totalitate afacerii, fara a mai avea astfel de preocupari.

Declaratia Unica D112 se exporta direct din Skyline ERP in programul pentru declaratii fiscale dezvoltat de VBM Soft, astfel realizandu-se cu usurinta formatul XML al declaratiei, care, ulterior va fi transmisa organelor fiscale, la termenul prevazut de lege.