fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole
scapa de grija contabilitatii / salarizarii

Scapa de grija contabilitatii / salarizarii

Din punct de vedere comercial, "externalizarea serviciilor de contabilitate / salarizare", numita si "Accounting Outsourcing / HR Outsourcing", reprezinta o alternativa benefica care aduce economii in bugetul companiilor.

In economia actuala moderna externalizarea serviciilor contabile a devenit o necesitate pentru toti agentii economici.

In cazul unei societati care are un departament de contabilitate, compania se asigura de angajati, de pregatirea acestor angajati (de multe ori greu de controlat de catre membrii conducerii), de salariile celor care lucreaza in departament, de conditiile pe care firma le pune la dispozitie (dotari, cursuri, acces la informatii, la legislatie).

Astfel, in cazul identificarii unei probleme majore, persoanele responsabile din departamentul de contabilitate au ca solutie tot apelarea la cunostinte din exteriorul companiei.

Daca firma apeleaza la serviciile VBM Soft din domeniul financiar contabil si/sau salarizare, cu siguranta nu se vor ivi situatii dificile, intrucat consultantii nostrii sunt disponibili ori de cate ori ii contactati, nu isi iau zile libere (toti odata), si lucreaza chiar si in weekend daca este nevoie (fara a cere marire de salariu). Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece va vom emite o factura lunara de prestari servicii.

In plus, VBM Soft pune la dispozitia clientilor, gratuit, o licenta Skyline ERP pentru vizualizarea datelor. Acest lucru, pe langa o economie substantiala realizata in bugetul clientului, confera posibilitatea stabilirii optime a activitatilor externalizate si a celor care vor ramane in cadrul societatii ( exemplu posibil: facturarea si/sau caseria si/sau gestiune stocurilor si/sau pontajele etc).

Partajarea sistemului informatic economic integrat Skyline ERP si operarea in timp real a datelor in cadrul aceleiasi platforme, constituie solutia optima intr-o colaborare de tip “Accounting Outsourcing / HR Outsourcing”.