Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Scapa de grija contabilitatii / salarizarii

Evolutia economiei in epoca globalizarii presupune o intensificare a competitiei pentru toate companiile, indiferent de domeniul in care activeaza. De aceea, pentru a se putea concentra strict asupra activitatii de baza, tot mai multe companii opteaza pentru externalizarea activitatilor conexe. Din punct de vedere comercial, externalizarea serviciilor de contabilitate si resurse umane (Accounting Outsourcing/HR Outsourcing) reprezinta o modalitate eficienta de reducere a costurilor.

Daca firma dumneavoastra are un departament de contabilitate, va trebui sa alocati timp, dar si resurse financiare tuturor celor care alcatuiesc acest departament. Pe langa costurile salariale, pentru a avea un departament bine pregatit, va trebui sa asigurati accesul membrilor acestuia la cursuri de specialitate, dar si sa le asigurati baza materiala (de la birouri si calculatoare, la perfiferice si consumabile). In plus, in momentul in care apar situatii si probleme exceptionale, solutionarea lor necesita, de cele mai multe ori, apelarea la un specialist extern.

Daca alegeti serviciile din domeniul financiar-contabil si/sau salarizare oferite de VBM Soft, costurile de timp si bani presupuse de existenta unui departament de contabilitate dispar, iar cheltuielile sunt integral deductibile, pe baza facturii pe care o veti primi lunar. Indiferent de volumul si specificul operatiunilor derulate de compania dumneavoastra, nu aveti niciun motiv de stres, deoarece consultantii nostri sunt disponibili ori de cate ori aveti nevoie si pot solutiona probleme dintre cele mai diverse si complexe.

In plus, VBM Soft pune la dispozitia clientilor, gratuit, o licenta Skyline ERP pentru vizualizarea datelor. Colaborarea cu compania noastra, pe langa reducerea cheltuielilor, va permite sa stabiliti activitatile pe care doriti sa le externalizati si cele care se vor desfasura in continare in cadrul companiei dumneavoastra (cum ar fi de exemplu facturarea, casieria, gestiunea stocurilor, pontajele etc.)

Utilizarea facilitatilor SkyLine ERP si operarea in timp real, utilizand aceeasi platofrma, reprezinta cea mai eficienta solutie in cazul unei colaborari de tip “Accounting Outsourcing/HR Outsourcing”.