fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole
servicii de contabilitate

Servicii de Contabilitate

Serviciile de contabilitate oferite de noi implica introducerea documentelor justificative (facturi furnizori, facturi clienti, chitante, OP, FV, extrase de cont, bonuri fiscale etc) intr-un sistem informatic economic integrat, pus la dispozitie de catre compania noastra. Sistemul Skyline ERP, ofera securitate si confidentialitate in ceea ce priveste datele companiei dumneavoastra. De asemenea, sistemul permite operarea documentelor in timp real, din locatii diferite, singura conditie fiind conexiunea la internet, scurtand astfel timpul necesar efectuarii acestor operatiuni.

In urma inregistrarii documentelor in Skyline ERP, cu un singur click puteti beneficia de toate rapoartele, in timp real, in locul in care sunteti. Sistemul va pune la dispozitie un set de peste 100 de rapoarte, din care amintim: Situatia facturilor in sold, Situatii de plata si incasare in functie de scadente, solduri financiare (case, banci ), rapoarte manageriale, analize si topuri.

Serviciile de contabilitate oferite de compania noastra, se bazeaza, in principiu, pe performanta sistemului Skyline ERP, de a realiza principalele rapoarte pentru intocmirea situatiilor economico-financiare ale companiei dumneavoastra.

Rapoartele oferite de Skyline ERP, „la un click distanta”, sunt urmatoarele:
  • Jurnale ( Jurnal cumparari, Jurnal vanzari etc. )
  • Situatii contabile ( Balanta contabila, Registrul jurnal, Cartea Mare, Fisa Sah etc )
  • Declaratii ( D112, D394, D205 etc )

De asemenea, cu functiile specializate din cadrul sistemului informatic Skyline ERP se realizeaza operatiunile necesare inchiderii perioadelor de raportare financiara (inchidere Venituri si Cheltuieli, inchidere TVA, treceri TVA).

Rolul echipei VBM Soft - Conta este de a asigura corelatia dintre rapoarte, de a intocmi si de a depune declaratiile fiscale si Bilantul la termenele prevazute de lege si de a va transmite online, la zi, comunicarile privind toate aceste obligatii intr-un format managerial.