fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Oportunitate

Avand o bogata experienta in spate, dinamism si flexibilitate, echipa VBM Soft este solutia perfecta pentru orice “invatacel” de a se dezvolta pe plan profesional, dar si pentru cei cu experienta, de a evolua in permanenta, alaturi de noi.

Daca esti la inceput de drum, proaspat absolvent, in cautarea unui loc de munca, unde sa fii initiat in drumul lung al carierei tale care abia acum incepe, in compania VBM Soft gasesti oamenii potriviti pentru a te ajuta in aceasta privinta. Cu rabdare, perseverenta si cunostinte de specialitate, atat in domeniul contabil, cat si in cel informatic, echipa VBM Soft te indruma, te sustine si se asigura ca toate informatiile care ajung la tine, sa fie corecte, explicandu-le, repetandu-le si simplificandu-le pana in momentul in care au fost percepute corect.

De asemenea, daca deja ai in urma ani de experienta, echipa VBM Soft creeaza un mediu oportun pentru dezvoltarea ta profesionala, ajutandu-te sa evoluezi frumos intr-o atmosfera placuta. Prin calitatea tuturor membrilor echipei, de a gandi “inafara cutiei”, cum se spune la noi, si de a privi lucrurile in perspectiva, incercam sa facem in asa fel, incat nici stresul sa nu fie atat de stresant.

Ne face placere sa cunoastem cat mai multi oameni si sa incercam sa creem noi valori, atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru societate.

Nu rata ocazia sa te alaturi echipei noastre! Noi promitem sa incercam sa atingem asteptarile tale!

Echipa VBM Soft

Echipa VBM este formata din oameni tineri, pasionati in tot ceea ce fac, optimisti si simpatici.

citeste mai mult